Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری نخستین طرح پژوهشی بین‌المللی دانشگاه سمنان از اجرای نخستین طرح پژوهشی بین‌المللی دانشگاه سمنان با دانشگاه اسلو نروژ در رشته مهندسی عمران و در قالب طرح جذب نخبگان خبر داد و گفت: در این طرح مدلی جدید برای تخمین خوردگی وچسبندگی در سازه‌های بتن آرمه ارائه می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر علی خیرالدین استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان و مجری این طرح بین‌المللی اظهار کرد: این طرح در قالب همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم و با همکاری هیات جذب نخبگان غیر مقیم وزارت علوم در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو هیات علمی دانشگاه سمنان با بیان اینکه همکاری‌های دانشگاه سمنان و دانشگاه اسلو نروژ از سال 2016 آغاز شده است، افزود: عنوان این طرح تخمین چسبندگی آرماتورهای دارای خوردگی در اعضای بتن آرمه (Estimation of Bond Strength of Reinforcement in RC Elements with Consideration of Corrosion ) است که با همکاری خیرالدین از دانشگاه سمنان، دکتر مهدی کیومرثی دانشیار دانشگاه اسلو نروژ و دکتر مسعود احمدی از فارغ التحصیلان دانشگاه سمنان در حال اجراست.

رئیس پیشین دانشگاه سمنان با بیان اینکه خوردگی در سازه‌های بتن آرمه بسیار حایز اهمیت است و هزینه بسیار هنگفتی را برای ترمیم پروژه‌های عمرانی داخل و خارج از کشور ایجاد می‌کند، اظهار کرد: اجرای موفق این طرح پژوهشی عمر مفید ساختمان‌ها را افزایش خواهد داد.

مجری نخستین طرح بین‌المللی دانشگاه سمنان تصریح کرد: در این طرح پژوهشی به دنبال ارائه مدل جدیدی بر اساس محاسبات نرم و شبکه عصبی و منطقه فازی هستیم تا بحث خوردگی و چسبندگی را در سازه‌های بتن آرمه تخمین بزنیم.

خیرالدین ادامه داد: اجرای این طرح پژوهشی نه تنها در تقویت روابط بین‌الملل بلکه در ارتقای رنکینگ دانشگاه سمنان هم نقش موثری دارد.

دکتر کیومرثی، استاد دانشگاه اسلو نیز با بیان اینکه خوردگی یکی از مهمترین مسائل عمرانی در دنیا و از جمله در نروژ و ایران است، اظهار کرد: حدود 90 درصد از پل‌هایی که در نروژ ساخته شده، دارای خوردگی ناشی از کلراید هستند.

این استاد ایرانی دانشگاه‌های نروژ گفت: در این طرح تلاش می‌کنیم که بهترین و بهینه‌ترین مدل را ارائه دهیم و مدل‌های موجود در این زمینه را اصلاح کنیم که در آینده نه تنها برای پژوهشگران بلکه برای مهندسان به صورت عملی هم مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به مشکلات فراوانی که خوردگی آرماتور ایجاد می‌کند، به ابزاری برای بررسی سازه‌های دچار خوردگی نیاز است که در این طرح پژوهشی به ارزیابی مقاومت پیوستگی بین بتن و فولاد در سازه‌های دارای خوردگی یکنواخت پرداخته شده و سعی می‌شود مدلی برای این پارامتر ارائه شود.

دکتر مسعود احمدی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه سمنان و از دیگر عضای این تیم تحقیقاتی نیز گفت: به دنبال پیشنهاد مدلی کاربردی هستیم و با توسعه روابط میزان خطا را کاهش دادیم و با سیستم هوش مصنوعی کار را پیش بردیم تا مدلی ارائه شود که مشکلات خوردگی موجود در جامعه مهندسی را حل کند و در فعالیت‌های مهندسی و دنیای واقعی به راحتی از آن استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوردگی سازه های مهندسی منطقه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند

از ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم تقدیر از اساتید شاگرد پرور تجلیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ۸ استاد شاگردپروردانشگاه صنعتی امیرکبیر در «جشنواره شیخ مفید»، با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیس جمهور تقدیر شد.


در این مراسم از، دکتر گئورک قره پتیان استاد دانشکده مهندسی برق، دکتر مهدی قطعی استاد دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر پرویز پروین استاد دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی، دکتر احمد نیک آبادی و دکتر مرتضی صاحب الزمانی استادان دانشکده مهندسی کامپیوتر، دکتر فاطمه زارع از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر امیر خرسندی استاد دانشکده مهندسی برق و دکتر مالک نادری استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی تقدیر به عمل آمد.


این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شدند.


۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی در این نظرسنجی مشارکت داشتند و نهایتا اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کردند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند